Menu
Your Cart

Volvo Penta D1-13

Volvo Penta D1-13
Volvo Penta D1-13
Volvo Penta D1-13
Nieuw
Volvo Penta D1-13
Volvo Penta D1-13
Volvo Penta D1-13
Volvo Penta D1-13
De Volvo Penta D1-13 is een tweecilinder lijnmotor van 0,5 liter met natuurlijke aanzuiging, een in-line inspuitpomp die wordt aangedreven via de nokkenas en zoetwaterkoeling. Het lage toerental bij kruissnelheid zorgt dat de motor rustig draait met minimale trillingen.

COMFORT

Soepel lopende motor met minimale trillingen dankzij een ontwerp met een dynamische balansas en een zeer efficiënte rubberen isolatie. Het lage motortoerental samen met een geïntegreerde geluiddemper in de inlaat zorgen voor minder lawaai en dragen bij aan het verbeterde comfort aan boord.

MOTORKOPPEL

Deze motor levert een hoog koppel bij laag toerental. Dit betekent volop vermogen en een snelle respons bij het manoeuvreren in jachthavens, bij sterke tegenwind en in krappe ruimtes.

SOLIDE EN ROBUUSTE MOTOR

Het solide motorblok en de cylinderkop die uit één stuk is vervaardigd, maken dat deze Volvo Penta motor zeer sterk is. Met een uitstekende betrouwbaarheid en een lange levensduur als resultaat.

EFFICIËNT OPLADEN

Een oplaadfunctie met hoge capaciteit is standaard. De 115A-dynamo heeft een elektronische sensor die een hogere accucapaciteit mogelijk maakt. Zelfs bij stationair toerental geeft de dynamo meer dan 35 A en bij kruissnelheid circa 100 A.

ZOETWATERKOELING

De motor is standaard uitgerust met zoetwaterkoeling. Dit vermindert de inwendige corrosie en zorgt dat de motor onder alle omstandigheden een constante en optimale werktemperatuur behoudt.

LANGE LEVENSDUUR

Een aandrijfsysteem van Volvo Penta is gemakkelijk te onderhouden. Ons complete aanbod van olie, smeermiddelen en koelvloeistoffen van hoge kwaliteit zorgt voor een grote inzetbaarheid en jarenlange topprestaties. Accessoires zijn onder andere een brandstofvoorfilter om de motor in een goede conditie te houden.

TECHNISCHE KENMERKEN

- Dynamo van 115 A met ingebouwde laadsensor
- Instrumentenpaneel met EVC- en NMEA-interface
- Speciale leiding voor het verversen van olie
- Met relais geactiveerde startsolenoïde
- Standaard zoetwaterkoeling
- Hoge-capaciteitsaansluiting voor heet water
Motorspecificaties
Cilinderinhoud 0.5L
Gewicht 111kg of 126kg droog
PK 11,8PK
Toerentalbereik volgas 3200RPM
  • Beschikbaarheid: 1
  • Merk Volvo Penta
  • Gewicht: 111.00kg
  • Artikelnummer: D1-13
€8.155,00
Excl. BTW: €6.739,67

Beschikbare opties:

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht Goed
Captcha
Voldoet een product niet aan uw verwachtingen? Bij het kopen op afstand heeft u als klant van zaanhaven.nl het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat u een product zonder opgaaf van reden mag terugsturen. Het product dient wel in de originele verpakking te worden geretourneerd, indien redelijkerwijs mogelijk. 

Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Ook producten die u in de winkel koopt, mag u binnen 30 dagen ruilen.


Online kopen = 14 dagen zichttermijn

Voor bestellingen die u via internet doet, geldt de Wet Kopen op Afstand. Tijdens deze 14 dagen mag u het product bekijken en proberen, zoals u dat ook in onze fysieke winkel zou kunnen doen. Het product mag in geen enkele hoedanigheid gebruikt of gepast worden.

Wilt een product binnen 14 dagen retour sturen? Neem contact op met de klantenservice, U ontvangt binnen drie werkdagen een e-mail met hierin de instructies voor het retour zenden van het product. Het is helaas niet mogelijk de bestelling bij de chauffeur om te ruilen of mee terug te geven. Wij vertellen u hoe u het beste uw bestelling retour kunt sturen. Als u een product retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. 
Verzendkosten vallen nooit onder deze teruggaven. 

Wij adviseren u om een bewijs van retour zenden te vragen bij uw verzender.


Een verkeerd of beschadigd product geleverd? 

Het kan voorkomen dat een van de producten, ondanks onze zorg voor de producten, schade oploopt door bijvoorbeeld de levering. Is een product beschadigd dan willen we u vragen om contact op te nemen met de klantenservice. Wij raden aan om bij ontvangst van uw bestelling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren. Ook als u niet het juiste product ontvangen heeft, vragen we u op het contact op te nemen met de klantenservice. 

Als u een product retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. 


Kan ik een product retour brengen in de winkel?

U kunt een online gekocht product ook terugbrengen of retourneren bij onze winkel in Zaandam. 

Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.