Evinrude kondigde de uitbreiding van de revolutionaire Evinrude E-TEC G2 productlijn aan met 115 H.O., 140HP en 150HP modellen. De uitgebreide line-up van Evinrude is ontworpen om het vertrouwen van de watersporters in elke situatie te vergroten.

VERTROUWEN DOOR INNOVATIE EN PRESTATIES
De nieuwe modellen verbrijzelen het paradigma voor mid-range buitenboordmotoren en zijn uitgerust met een directe inspuiting in driecilinder Powerhead. De 115 H.O.-, 140HP-en 150HP-modellen bieden een verfijnde loop kwaliteit en een stille werking en verbeteren de complete vaarervaring. Met meer koppel en brandstofzuinigheid bij lagere toerentallen dan vergelijkbare viertaktmotoren, geven de nieuwe E-TEC G2-modellen de schippers de mogelijkheid om de cruise mogelijkheden en meer vermogen te verlengen wanneer dat nodig is. Naast de spannende prestaties zijn alle E-TEC G2-motoren wereldwijd compatibel met emissies en hebben ze de meest gebruiksvriendelijke eigendomservaring zonder break-in periode, geen dealer-gepland onderhoud voor vijf jaar of 500 uur, vijf jaar fabrieksondersteuning servicedekking en geen motorolie verandert ooit.

"We zijn er trots op om de erfenis van Evinrude Innovation in 2019 en tot in de toekomst voort te zetten", zegt Tracy Crocker, president van de BRP Marine Group. "Door de E-TEC vooruitgang te brengen op de 115 H.O., 140HP en 150HP modellen, een aantal van de meest populaire buitenboord maten in de markt, leveren we opnieuw het toppunt in innovatie en prestaties die vertrouwen wekken in elke Evinrude eigenaar als ze vervolgen hun leven op het water. "

HET VERTROUWEN OM TE WETEN DAT DIT DE BESTE DAG OP HET WATER ZOU KUNNEN ZIJN... Ooit

Evinrude pakt nu technologie van de volgende generatie aan, zoals Digital Shift en Throttle, het iTrim-besturingssysteem, digitale instrumentatie, aangepaste kleuren panelen en optionele iSteer Dynamic powersteering in buitenboordmotoren van 115 H.O. tot 300 pk. Evinrude heeft ook een nieuwe look en feel toegevoegd voor het 2020 product jaar. Alle E-TEC G2-motoren hebben nieuwe Premium graphics en geven eigenaren de optie wit of leisteen grijs frame en twee nieuwe propellers. Daarnaast zijn de 115 H.O. en 140 modellen beschikbaar met hoogwaardige bedieningselementen en meters, evenals een Tiller-optie met touch Troll en trim schakelaars, LED'S voor basis diagnostiek en een NMEA 2000 aansluiting voor integratie met externe meters en Accessoires.

De motor lijn van Evinrude, van 3,5 tot 300 PK, biedt klanten superieure waarde in een volledig scala aan toepassingen en is verkrijgbaar bij geautoriseerde Evinrude-dealers wereldwijd. Volg Evinrude op Facebook op www.facebook.com/brpevinrude.


Over Evinrude:
Evinrude, onderdeel van de BRP Marine Group, is een wereldwijde fabrikant van buitenboordmotoren. Een innovatiemodel, Evinrude ontwikkelde de eerste commercieel levensvatbare buitenboordmotor in 1909. Het vieren van 110 jaar innovatie, Evinrude ' s motor line up, van 3,5 tot 300 PK, biedt klanten superieure waarde in een volledig scala van toepassingen, terwijl ze voldoen aan alle wereldwijde emissienormen. Motoren zijn verkrijgbaar bij Zaanhaven, International Marine Centre