Kies uw inboardmotor

Volvo Penta Diesel

Volvo Penta Benzine

Mercruiser

Mercury Diesel

Motoren Volvo Penta Mercury MerCruiser Evinrude BRP Zaanhaven Amsterdam Zaandam Noord Holland

Inboardmotoren

Zaanhaven werkt met de beste inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury Diesel, Mercruiser, Volvo Penta Diesel en Volvo Penta Benzine kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen en jachten, maar zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende inboardmotor.

Bent u opzoek naar een inboardmotor? Bij Zaanhaven bent u op het gebied van inboard motoren aan het juiste adres voor kwaliteit en service.

Wij hebben altijd diverse modellen inboardmotoren op voorraad deze zijn te zien in onze showroom in Zaandam. Ons team staat klaar om u advies te geven. Mocht u opzoek zijn naar bepaalde onderdelen voor uw motor, dan is het prettig om te weten dat wij van ieder merk altijd originele fabrieksonderdelen voor inboardmotoren op voor hebben.

Zaanhaven is eenvoudig te bereiken op slechts 5 minuten rijden vanaf de Coentunnel. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.
Bent u van plan om met de boot te komen? Onze jachthaven ligt op slechts 15 minuten varen vanaf het Centraal Station van Amsterdam.