Zomerstallinglogo

Zaanhaven boot zomerstalling biedt u een veilige en bovendien voordelige bootstalling aan voor de omgeving groot Amsterdam, Noordzeekanaal, Monnickendam, Edam, Volendam, Durgerdam en Muiden. Als het gaat om bootstalling bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Zo kunt u uw boot bij ons binnen, overdekt, buiten en in het water stallen. Bij ons kunt u met uw recreatieboot, zeilboot, motorboot, tourboot, speedboot enzovoort altijd terecht.

Bij Zaanhaven bieden wij u meer service dan alleen het stallen van uw vaartuig, zo kunt u bij ons onder andere terecht voor:

  • Haal- en brengservice van uw boot;
  • Onderhoud en reparatie van uw boot en/of motor;
  • Onderdelen;
  • In- en uit het water hijsen van uw vaartuig.

Wij beschikken over een eigen werkplaats waar we alle soorten motoren van het nodige onderhoud en service voorzien. In ons uitgebreide onderdelenmagazijn hebben wij altijd diverse originele onderdelen op voorraad.

Ons terrein is goed beveiligd met onder andere camerabewaking. Toegang tot het terrein wordt verschaft door middel van een elektronische sleutel. Bij ons heeft u de beschikking over voldoende parkeergelegenheid, toilet- en douchegelegenheid, walstroomvoorzieningen en wifi.

Voor het in- en uit het water hijsen van uw boot hebben wij de beschikking over een bootlift met een capaciteit van 35 ton. Het hijsen van uw boot is dan voor ons ook geen enkel probleem.

 

Bereikbaarheid

Varend over het IJ vanaf Amsterdam Centraal is Zaanhaven binnen 15 minuten te bereiken.

De voordelen van onze boot zomerstalling:

  • Onze stalling is gelegen vlakbij Amsterdam Centraal;
  • Op nog geen 15 minuten varen vanaf Amsterdam Centraal Station;
  • Wij beschikken over een tot 35ton bootlift;
  • Parkeren is gratis (wel zo handig bij onderhoud).

Voor meer informatie over het stallen van uw boot gedurende de zomer kunt u altijd contact met ons opnemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan, uiteraard bent u ook van harte welkom in onze jachthaven in Zaandam. Zaanhaven is gemakkelijk te bereiken op slechts 5 minuten rijden vanaf de Coentunnel op de A10 van Amsterdam.