Menu
Your Cart

Full Service Winterstalling Amsterdam

Bij Zaanhaven ontzorgen wij de watersporter. Aan het einde van het seizoen levert u de boot bij ons af in Zaandam (20 min varen van Amsterdam via het water of op de trailer) en wij nemen het van u over. In de periode dat wij uw boot beheren verzorgen wij (tegen additionele kosten) al het noodzakelijke onderhoud & upgrades in overleg met u. De getoonde prijzen zijn voor alleen de winterstalling.

Wij denken met u mee

Laat ons goed weten wat er allemaal is gebeurd tijdens het vaarseizoen, waar u vragen over heeft en wat u graag anders ziet. Zaanhaven denkt graag met u mee! Als al het onderhoud en de gewenste upgrades zijn uitgevoerd stallen wij de boot veilig en overdekt op ons eigen terrein. Op deze manier bent u er zeker van dat de boot de winter goed doorkomt en in het voorjaar direct klaar is voor gebruik.

Garantie op het onderhoud

Zaanhaven geeft op alle reparaties en het onderhoud garantie voor het nieuwe vaarzeizoen. Mocht u onverhoopt stil komen te vallen dan komt er direct een Zaanhaven monteur uw kant op om het probleem onder garantie te verhelpen. Ontzorgen is onze taak bij Zaanhaven.

Prijzen winterstalling

  • Binnen in dubbel geïsoleerde, verwarmde hal p/m2 (l.o.a x b.o.a.) Op aanvraag (Alleen i.c.m. full service pakket tegen additionele kosten)
  • Buiten op de wal p/m2 (l.o.a. x b.o.a.) Op aanvraag
  • Buiten overdekt p/m2 (l.o.a. x b.o.a.) Op aanvraag
  • Ligplaats in het water p/m2 (l.o.a x b.o.a.)   Op aanvraag–
  • Milieutoeslag p/m2 (l.o.a x b.o.a.) € 2,35 (verplicht voor alle schepen)

Minimaal aantal meters 10m2 – Alle prijzen inclusief 21% BTW


Algemene voorwaarden voor winterstallingZaanhaven is gelegen aan de Voorzaan in Zaandam en staat direct in verbinding met het Noordzeekanaal. Door de ligging is onze jachthaven de ideale plek om uw vaartocht te beginnen. In ongeveer 20 minuten vaart u naar Amsterdam of IJmuiden, maar ook de vaarwateren van het Noord-Hollandse achterland zijn snel te bereiken. Ons terrein is goed beveiligd met onder andere camerabewaking, door middel van een elektronische sleutel wordt toegang tot het terrein verschaft. Bij ons heeft u de beschikking over voldoende parkeergelegenheid, toilet- en douchegelegenheid, walstroomvoorzieningen en wifi.
Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.