Menu
Your Cart

Konrad Marine

Konrad Marine is een vooruitstrevende fabrikant van aandrijfsystemen voor de professionele markt. De aandrijfsystemen van het Amerikaanse bedrijf genieten wereldwijd een geweldige reputatie als het gaat om voortstuwing onder zware omstandigheden. U vindt de aandrijfsystemen van Konrad  in raceboten, militaire schepen, offshore-schepen en commerciële vaartuigen. De Konrad Sterndrive is onze standaard voor robuuste toepassingen.

Door onze jarenlange ervaring met de aandrijfsystemen van Konrad Marine bent u bij Zaanhaven voor service en onderhoud aan het juiste adres.

Zaanhaven is Konrad dealer voor Europa. Wij hebben dan ook een uitgebreid onderdelenmagazijn. Hebben we een onderdeel niet op voorraad, dan bestellen we het graag voor u.

Wilt u meer informatie over de aandrijfsystemen van Konrad Marine of behoeft uw aandrijfsysteem onderhoud aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.