Menu
Your Cart
Volvo Penta Service
Volvo Penta Service
Welkom bij International Boatcentre Zaanhaven B.V.
Zaanhaven werkt met de beste buitenboordmotoren & inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury, Mercruiser, Volvo Penta en Konrad kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen, rubberboten en jachten, maar zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende buitenboordmotor en/of inboardmotor.

Zaanhaven Nieuws

12 Jan MERCURY MARINE INTRODUCEERT DE AVATOR 7.5E ELEKTRISCHE BUITENBOORDMOTOR
0 351
UITBREIDING VAN VAARCAPACITEIT MET GEBRUIKSGEMAK, VERBINDINGSMOGELIJKHEDEN EN SLIMME ACCUTECHNOLOGIELAS VEGAS (4 jan. 2023) — Mercury Marine, een divisie van Brunswick .Corporation (NYSE: BC), heeft vandaag de Mercury Avator 7.5e elektrische buitenboordmotor geïntroduceerd op de Consumer Electronics Show 2023 in Las Vegas. Avator is Mercury's volge..
15 Aug Zaanhaven 2.0 volle kracht vooruit
Niels 0 2713
Nieuw elan voor Zaanse werf met jachthaven Eén van de beste locaties voor plezier- en beroepsvaart ligt in de Voorzaan, met het waladres aan de Zuiddijk 412 in Zaandam. Zaanhaven biedt met de directe ligging aan de ‘Port of Amsterdam’ vrije doorgang naar het Noordzeekanaal en het IJ, maar ligt ook op slechts een kwartier autorijden van de hoofds..
12 Feb Mercury Marine introduceert de nieuwe V12 600 pk Verado buitenboordmotor
Niels 0 11983
Mercury Marine introduceert de nieuwe V12 600 pk Verado buitenboordmotor, waarmee een nieuwe standaard voor de prestaties van buitenboordmotoren wordt gezet FOND DU LAC, Wis. (11 feb. 2021) – Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC), introduceerde vandaag de nieuwe V12 600 pk Verado bu..
03 Jun Mercury Marine sluit leveringsovereenkomst met BRP en wordt per direct de buitenboordmotor leverancier voor de merken Alumacraft, Manitou & Telwater
Niels 0 3195
FOND DU LAC, Wisc. (27 mei 2020) - Mercury Marine, een divisie van Brunswick Corporation (NYSE: BC) en een wereldleider in scheepsvoortstuwingssystemen, is een strategische overeenkomst aangegaan met BRP om de voorkeursleverancier te zijn van de bootmerken van BRP: Alumacraft, Manitou, Quintrex & Stacer. Verder heeft BRP besloten om de product..
Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.