Menu
Your Cart
REVIS 710 met Mercury 100PK EFI
REVIS 710 met Mercury 100PK EFI
Te Koop:
REVIS 710 met Mercury 100pk EFI
nu € 49.995
Bekijk deze boot
Reserveer nu een plek in de winterstalling
Winterstalling 2019-2020
Reserveer nu een plek!
Mercury Buitenboord motor | Zaanhaven
Onderdelen & Accessoires
Naar de webshop
Mercury 400R Racing | On Stock | Zaanhaven B.V.
Mercury F 400R Verado | On Stock | Op Voorraad
Welkom bij International Boatcenter Zaanhaven B.V.
Zaanhaven werkt met de beste buitenboordmotoren & inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury, Mercruiser, Volvo Penta en Evinrude BRP kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen, rubberboten en jachten, maar zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende buitenboordmotor en/of inboardmotor.

Zaanhaven Nieuws

05 Aug Evinrude lanceert nieuwe 3-cilinder E-TEC G2 buitenboordmotoren
Niels 0 102
Evinrude kondigde de uitbreiding van de revolutionaire Evinrude E-TEC G2 productlijn aan met 115 H.O., 140HP en 150HP modellen. De uitgebreide line-up van Evinrude is ontworpen om het vertrouwen van de watersporters in elke situatie te vergroten.VERTROUWEN DOOR INNOVATIE EN PRESTATIESDe nieuwe modellen verbrijzelen het paradigma voor mid-range buit..
19 Jun Nieuwe Mercury Racing 450R levert indrukwekkende prestaties
Niels 0 2005
4,6-liter Supercharged V8 levert ongeëvenaarde technologie en vermogen. FOND DU LAC, Wisconsin (18 juni 2019) De nieuwe 450R van Mercury Racing is speciaal ontworpen voor hoge prestaties. De 450R is doordrenkt van het DNA van Mercury Racing, het 4,6-liter V8-motorblok is voorzien van een exclusieve Mercury Racing compressor en levert een piekvermog..
02 Jan Mercury Marine steekt 80 kaarsjes aan in 2019, met wereldwijde evenementen het hele jaar door
Niels 0 192
Mercury Marine viert in 2019 zijn 80-jarige bestaan met evenementen over de hele wereld. Er wordt teruggeblikt op de indrukwekkende geschiedenis van innovatie en leiderschap in de scheepvaartindustrie. Op 22 januari 1939 kocht E. Carl Kiekhaefer een failliete motorfabriek in Cedarburg, Wisconsin. 80 jaar later is het bedrijf dat uit dit bescheiden ..
31 Aug Volvo Penta introduceert hybride concept voor maritieme aandrijving
Niels 0 290
Volvo Penta introduceert een hybride concept voor het IPS-aandrijfsysteem dat nul emissies mogelijk maakt voor schepen. Met de geheel elektrische modus is het mogelijk om in milieugevoelige zones te varen. Ook biedt het meer comfort aan boord en betere vaareigenschappen.Direct na de aankondiging van Volvo Penta dat het bedrijf in 2021 elektrische a..
Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.