Menu
Your Cart

Over Zaanhaven

Wie is Zaanhaven?

Zaanhaven werkt met de beste buitenboordmotoren & inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury, Mercruiser, Volvo Penta en Evinrude BRP kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen, rubberboten en jachten, maar zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende buitenboordmotor en/of inboardmotor.

De centrale werkplaats is het hart van ons haventerrein. Hier voeren onze experts alle voorkomende werkzaamheden aan de boot uit. Hierbij gebruiken ze speciaal en professioneel gereedschap en uitsluitend hoogwaardige materialen en originele fabrieksonderdelen.Zaanhaven repareert en onderhoud boten en is een betrouwbare partner voor onderhoud of reparatie aan uw buitenboord- of inboardmotor.

We beschikken over een groot assortiment originele onderdelen van onder andere Volvo Penta, Mercury Diesel TDI, Mercruiser benzine inboardmotoren en Johnson Evinrude E-TEC buitenboordmotoren. Naast reparaties hebben wij ook een zomer en winterstalling.

Zaanhaven B.V.

Zuiddijk 412
1505 HE Zaandam
Netherlands

Telefoon : +31 75 615 1118

E-mail: info@zaanhaven.nl

Bank Details:
IBAN: NL86ABNA0417583915
BIC: ABNANL2A

BTW nummer / VAT number:
NL850498119B01

Kamer van Koophandel / Chamber of Commerce:
52556212

Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.