Menu
Your Cart

Vacatures

Zaanhaven werkt met de beste buitenboordmotoren & inboardmotoren die in de watersportwereld te vinden zijn. Met de zeer betrouwbare merken als Mercury, Mercruiser en Volvo Penta kunnen we iedereen die van varen houdt uitstekend bedienen. We motoriseren onder andere speedboten, sloepen, rubberboten en jachten, maar zijn tevens een betrokken partner van bedrijven en publieke organisaties die voor hun bedrijfsvoering te water afhankelijk zijn van een goed functionerende buitenboordmotor en/of inboardmotor.

De centrale werkplaats is het hart van ons haventerrein. Hier voeren onze experts alle voorkomende werkzaamheden aan uw boot uit. Hierbij gebruiken ze speciaal en professioneel gereedschap en uitsluitend hoogwaardige materialen en originele fabrieksonderdelen.

Zaanhaven repareert en onderhoud boten en is een betrouwbare partner voor onderhoud of reparatie aan uw buitenboord- of inboardmotor. We beschikken over een groot assortiment originele van onder andere Volvo Penta, Mercury Diesel TDI, Mercruiser benzine inboardmotoren en Johnson Evinrude E-TEC buitenboordmotoren.

Naast reparaties hebben wij ook een zomer en winterstalling. Alle bijkomende werkzaamheden zoals Knippen / scheren verven en klein onderhoud komen regelmatig voor in jouw takenpakket.


Dit zijn de actuele vacatures bij Zaanhaven B.V.


-> Wij zijn op zoek naar een Watersport duizendpoot met de focus op administratie en klantcontact (Full-time)

Heb jij affiniteit voor boten en watersport? Werk je graag met je in een leuk jong team? Heb je meerdere jaren ervaring als administratief en/of commercieel medewerker en wil je een afwisselende baan? Dan hebben wij dé ultieme baan voor jou!

> Bekijk de vacature


-> Wij zijn op zoek naar een ervaren onderhoudsmonteur (Full-time)

Heb jij een sterke passie voor boten? Werk je graag met je handen en heb je meerdere jaren ervaring als technisch monteur voor boten dan hebben wij de ultieme baan voor jou!

> Bekijk de vacature


Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.