Menu
Your Cart

Zaanhaven PRO

Your vessel in good hands. Zaanhaven is opgericht in 2012. Onze missie? Beter voldoen aan de vraag naar hoogwaardige onderhoudsfaciliteiten voor professionele, commercieel gebruikte vaartuigen. Het is een ambitie die we elke dag waarmaken. Met een persoonlijke manier van zakendoen en onze no-nonsense mentaliteit. We doen wat we beloven. En meer.

Bevlogen onderhoudsexperts. Zaanhaven is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van snel varende, professionele vaartuigen. Op ons haventerrein vindt u een modern onderhoudscentrum dat is uitgerust met moderne uitleesapparatuur en analysetools. Onze technische medewerkers zijn volledig gecertificeerd, werken met de nieuwste technologische standaards en zijn 24 uur per dag stand-by.

De alles-in-één-partner. U wilt varen. Zonder gedoe of verstoring. Daarom kiest u bij samenwerking graag voor een nautische servicepartner die alert is en op het juiste moment de juiste kennis en kwaliteit inbrengt. Zaanhaven B.V. is dat allemaal: een ideale alles-in-één partner voor advies, onderhoud, reparatie, opslag en technische trainingen. Met een ongeëvenaarde service als ultieme zekerheid. We kunnen meer, we doen meer. 


Naar de Zaanhaven PRO website

    Wij gebruiken ook cookies
    We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.