Menu
Your Cart

Transportservice

Bent u opzoek naar een manier om uw boot te vervoeren? Maak dan gebruik van onze transportservice. Het maakt niet uit of het om kleine of grote afstanden gaat.

Internationaal wegtransport

Wilt u uw boot over een grotere afstand vervoeren, bijvoorbeeld naar het buitenland? Wij kunnen dit voor uw organiseren. Samen met onze gerenommeerde transportpartners stellen we voor u een reisplan en een offerte op. Een efficiënte manier om ervoor te zorgen dat uw boot of schip veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Haal- en brengservice

Bij Zaanhaven kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice. Met deze handige service bespaart u, tegen een prettig tarief, tijd bij het vervoer van uw vaartuig naar onze jachthaven.

Hoe het werkt als wij uw boot varen? Onze ervaren schippers halen uw vaartuig op en varen of slepen deze naar onze jachthaven. Wanneer u gebruik maakt van onze winterstalling wordt uw schip in de winterstalling geplaatst. In het voorjaar hijsen wij uw schip in het water en brengen we uw boot terug naar uw ligplaats. Van de haal- en brengservice kan uiteraard ook gebruik worden gemaakt wanneer onderhoud en/of reparatie aan uw boot en/of motor uitgevoerd moet worden.

Vervoer van uw boot over de weg is voor ons geen enkel probleem. Wij halen dan uw boot op met uw eigen trailer of die van ons. Als u van de haal- en brengservice gebruik maakt om onderhoud en/of reparatie aan uw boot en/of motor uit te laten voeren brengen wij de boot weer bij u terug wanneer de klus geklaard is. De haal- en brengservice heeft als voordeel, wanneer u gebruik maakt van onze winterstalling, dat u gedurende de wintermaanden geen omkijken heeft aan uw boot.

Wilt u meer informatie over onze transportservice? Neem dan contact met ons op. Direct een vrijblijvende offerte? Gebruik dan het formulier op deze pagina.

 


Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.