Menu
Your Cart

Stalling

Zaanhaven beschikt over een binnen winterstalling die niet alleen verwarmd is tot 7 graden, maar ook stofarm en geheel afgesloten.

Buiten stalling op de wal is uiteraard ook mogelijk. Winterstalling bij ons is goed geregeld, want van vraagtekens houdt Zaanhaven niet. Het ontzorgen begint bij het maken van een afspraak. U kunt bij ons een afspraak maken wanneer het u uitkomt en wij zorgen dat de kraan klaar hangt. Als de boot in de singels hangt stapt u uit geeft uw sleutels van de boot af en wij doen de rest. Spuiten het onderwaterschip schoon, maken de motor winterklaar en doen de desbetreffende werkzaamheden. De boot gaat na de werkzaamheden zijn winterslaap in.

  • Wij zijn flexibel in breng- en haaltijden van uw boot;
  • Keuze voor binnen- of buitenstalling;
  • Binnenstalling is verwamd tot +7 graden;
  • Alle boten wordt afgespoten voordat ze de stalling ingaan;
  • Een duidelijke communicatie naar u toe;
  • Gecertificeerde monteurs om uw boot te onderhouden.

Binnenstalling

Op zoek naar een verwarmde stalling voor uw boot?
Onze hal is stofarm en tot 7 graden verwarmd. Door de 5 kilometer vloerverwarming die in de stallingsvloer ligt is het continue een aangename temperatuur voor uw boot. Wij zijn de enige in Nederland die tot 13 meter hoog stalt! Doen wij in een universeel rek van 4 etages hoog. Hiervoor hebben wij een speciale heftruck aangeschaft. Met speciale lepels waarmee we de boot op kunnen hijsen en de boot op zijn stallingsplek kunnen neerleggen.
In ons stallingsrek kunnen wij boten kwijt tot 10 meter en tot 5 Ton als uw boot groter is dan deze afmeting en zwaarder is dan 5 Ton is dat geen probleem op de begane grond kunnen we tot 20 Ton stallen.
Alvorens uw boot met de winter de stalling in gaat maken wij verplicht uw motor winterklaar.
Als de boot helemaal klaar is nadat alle werkzaamheden zijn uitgevoerd dan word de boot mooi ingepakt met zeil zodat uw boot netjes blijft totdat u uw boot komt ophalen.

Buitenstalling

Als u uw boot buiten wil stallen kan dat ook.
Uw boot krijgt dezelfde behandeling als de boten die voor binnenstalling kiezen.
Alleen zetten we de boot op een bok buiten op de wal.
Indien u geen deugdelijk dekzeil heeft zal de boot ingeseald moeten worden.
Dit gebeurd met krimpfolie wat op maat gemaakt word door het te verwarmen zodat het zich aanpast aan de vorm van uw boot.

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw boot zomers of het hele jaar te stallen!

Wij gebruiken ook cookies
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.